Merhabalar Turkmmo Halkı, İyi forumlar.
Konumuz: FM 2020 Chilled Moose Yüz Paketi nasıl kurulur ve içerik resimlerini göreceğiz.
İndirme link: Tıkla
Kurulum nasıl yapılır ?
Manuel yapamayan video izleyerek yapabilir.
Video Link Tıkla
1. dosya içerisinde sizlere sağlanan XML dosyasını kullanmalısınız.
2. Xml dosyasını değiştirmelisiniz bunun için Yabancı bir kaynaktan sizlere konu buldum Tıklayarak gidebilirsiniz.
3. Bu tamamlandığında, ayarlar> tercihler> ara yüzünüze gidin ve önbelleği temizleyin. Dış görünümü yeniden yükleyin ve oynatıcı görüntüleri yüklenmelidir.
Dış görünümü Standart kurulumu yapanlar için veriyorum= C:\ Users \ <username> \Documents \Sports Interactive \Football Manager 20xx \ graphics \
graphics Dosyası yoksa kendiniz ekleyebilirsiniz
İyi forumlar
Konumuz: FM 2020 Chilled Moose Yüz Paketi nasıl kurulur ve içerik resimlerini göreceğiz.
İndirme link: Tıkla
Kurulum nasıl yapılır ?
Manuel yapamayan video izleyerek yapabilir.
Video Link Tıkla
1. dosya içerisinde sizlere sağlanan XML dosyasını kullanmalısınız.
2. Xml dosyasını değiştirmelisiniz bunun için Yabancı bir kaynaktan sizlere konu buldum Tıklayarak gidebilirsiniz.
3. Bu tamamlandığında, ayarlar> tercihler> ara yüzünüze gidin ve önbelleği temizleyin. Dış görünümü yeniden yükleyin ve oynatıcı görüntüleri yüklenmelidir.
Dış görünümü Standart kurulumu yapanlar için veriyorum= C:\ Users \ <username> \Documents \Sports Interactive \Football Manager 20xx \ graphics \
graphics Dosyası yoksa kendiniz ekleyebilirsiniz
İyi forumlar