Ekli dosyayı görüntüle 20077
Merhaba Turkmmo Oyun Severler.Harita son birkaç hafta içinde kendim tarafından büyük ölçüde elden geçirildi.
Bunun için bir takımda olmadığımı ve hepsini kendim yaptığımı lütfen unutmayın, bu yüzden gerçekten her şeyi yeniden düzenlememi beklemeyin.
Ancak, en önemli şeylerin çoğunun orijinal haritaya göre düzenlendiği ve daha gerçekçi hale getirildiğini düşünüyorum.
GTA San Andreas'tan dönüşüm için GTAIVSA ekibine teşekkür etmek istiyorum
ve umarım GTA V versiyonumu sorun olarak görmezler.
REMASTERED ?
- 3Doomer (GIMS EVO aracı)
- Neodimyum (araç Meta Aracı)
- indirivacua (araç Cords2YMAP)
- Neos7 (Maphelper Maxscript aracı)
- sollaholla (alet ME2YM)
- skylumz (YTools aracı)
- dexyfex (CodeWalker aracı)
- OpenIV Takımı
Yaptığım en önemli değişikliklerden bazıları:
- Düzgün arazi, eski kırsal bölgeler biraz 'sinirli',
bu yüzden araziyi olabildiğince çok poligonla düzeltmeye çalıştım
- Bazı yeniden düzenlenmiş aksesuarlar ve binalar
- Bitki Örtüsü Revizyonu, tüm eski bitki örtüsünün yerini Yüksek Çözünürlüklü GTA V bitki örtüsü alır
- Haritada daha fazla delik yok, evler yerleştirdim ve daha fazla sahne orijinal dönüştürmenin harita üzerinde delikleri vardı
- Çarpışma düzeltmeleri
- Daha fazla yeni doku ve model
- Doğru Köşe Boyası
- Köprüler arasındaki bazı boşluklar düzeltildi (Las Venturas ve Bone County bu nedenle biraz taşındı)
- Orijinal haritada yanlış olanlar için doğru gölgelendiriciler uygulandı
- Yüzme havuzları veya göller gibi belirli yerlere biraz su eklendi
- Muhtemelen şu anda düşünemediğim çok daha fazlası ...
Şimdilik henüz trafik yolu yok. Onlar üzerinde çalışmayı planlıyorum ama lütfen bunun için büyük bir harita olduğunu bilin. Ben sadece bazı alanlarda yapabilirim ... Eğer trafik yolları yapmak isteyen varsa, bunu yapmaktan çekinmeyin!
Ekli dosyayı görüntüle 20079
Dosyaları (Bu link İle) yükleyin.
Dosyaların (Virüstotal Linki)
- update / x64 / dlcpacks dosyasında 'sflv' klasörünü oluşturun ve dlc.rpf'yi yapıştırın (bu indirme dosyasında bulunur: sflv klasörü)
- update / update.rpf-common-data dosyasında dlclist.xml dosyasını düzenleyin:
Son 'dlcpacks: \ ... \' öğesini arayın ve bu yeni dlc kod satırını arkasından yapıştırın:
'Dlcpacks: \ sflv \'
HAZIR!
Ve İyi Forumlar
GÜLE GÜLE KULLANIN
Merhaba Turkmmo Oyun Severler.Harita son birkaç hafta içinde kendim tarafından büyük ölçüde elden geçirildi.
Bunun için bir takımda olmadığımı ve hepsini kendim yaptığımı lütfen unutmayın, bu yüzden gerçekten her şeyi yeniden düzenlememi beklemeyin.
Ancak, en önemli şeylerin çoğunun orijinal haritaya göre düzenlendiği ve daha gerçekçi hale getirildiğini düşünüyorum.
GTA San Andreas'tan dönüşüm için GTAIVSA ekibine teşekkür etmek istiyorum
ve umarım GTA V versiyonumu sorun olarak görmezler.
REMASTERED ?
- 3Doomer (GIMS EVO aracı)
- Neodimyum (araç Meta Aracı)
- indirivacua (araç Cords2YMAP)
- Neos7 (Maphelper Maxscript aracı)
- sollaholla (alet ME2YM)
- skylumz (YTools aracı)
- dexyfex (CodeWalker aracı)
- OpenIV Takımı
Yaptığım en önemli değişikliklerden bazıları:
- Düzgün arazi, eski kırsal bölgeler biraz 'sinirli',
bu yüzden araziyi olabildiğince çok poligonla düzeltmeye çalıştım
- Bazı yeniden düzenlenmiş aksesuarlar ve binalar
- Bitki Örtüsü Revizyonu, tüm eski bitki örtüsünün yerini Yüksek Çözünürlüklü GTA V bitki örtüsü alır
- Haritada daha fazla delik yok, evler yerleştirdim ve daha fazla sahne orijinal dönüştürmenin harita üzerinde delikleri vardı
- Çarpışma düzeltmeleri
- Daha fazla yeni doku ve model
- Doğru Köşe Boyası
- Köprüler arasındaki bazı boşluklar düzeltildi (Las Venturas ve Bone County bu nedenle biraz taşındı)
- Orijinal haritada yanlış olanlar için doğru gölgelendiriciler uygulandı
- Yüzme havuzları veya göller gibi belirli yerlere biraz su eklendi
- Muhtemelen şu anda düşünemediğim çok daha fazlası ...
Şimdilik henüz trafik yolu yok. Onlar üzerinde çalışmayı planlıyorum ama lütfen bunun için büyük bir harita olduğunu bilin. Ben sadece bazı alanlarda yapabilirim ... Eğer trafik yolları yapmak isteyen varsa, bunu yapmaktan çekinmeyin!
Ekli dosyayı görüntüle 20079
Dosyaları (Bu link İle) yükleyin.
Dosyaların (Virüstotal Linki)
- update / x64 / dlcpacks dosyasında 'sflv' klasörünü oluşturun ve dlc.rpf'yi yapıştırın (bu indirme dosyasında bulunur: sflv klasörü)
- update / update.rpf-common-data dosyasında dlclist.xml dosyasını düzenleyin:
Son 'dlcpacks: \ ... \' öğesini arayın ve bu yeni dlc kod satırını arkasından yapıştırın:
'Dlcpacks: \ sflv \'
HAZIR!
Ve İyi Forumlar