Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[ C++ ] The Manji | 6.Ders - Ira Work Premium Alt Yapı Sınırların Ötesinde 1

indirmek için izniniz yok
Selam Dostlar Fazla Beklemeden 6.Dersi İşlemeye Karar Verdim

Görmüş Oldugunuz Sourcenin Fiyatı : 250 Euro'dur , TL' Karşılığı İse 1500'dür

GÖRMÜŞ OLDUGUNUZ ALT YAPI BENİM GÖRÜŞÜMDE MARTYSAMA V4'DEN DAHA ÜSTÜNDÜR.

BU SOURCENİN DEĞERİNİ TAM OLARAK HERKES ANLAMAZ . SOURCE İÇİNDE BİR SÜRÜ EXPLOİT FİX VARDIR .

-------------------------------------------------- -------------------- SERVER SOURCE ---------------------------- -------------------------------------------

Genel bilgi.

Başlangıçta, sunucu kaynağında yaklaşık 350 dosya vardı, şimdi sadece 250. Bu yüzden çok temiz, sadece işe yaramaz olanı ve hiç kullanılmamış olanı sildim.
Kaynak hem Windows hem de FreeBSD'de ve ayrıca hata ayıklama veya bırakma modlarının yanı sıra amd64 veya i386 yapılandırmasında derlenebilir.
Her işlevin ne yaptığını açıklayan yorumlar ekledim. Bunun için teşekkürler martysama, bu şey halka açık, ben de eklersem kimsenin üzülmeyeceğini düşündüm.
Destek ve güncellemeler ücretsiz, müşterilerime her zaman yardımcı olacağım. Size sadece kaynakla ilgili problemlerde ve serbest zaman içerisinde sunucu dosyalarına / istemciye vb. İlişkin diğer tür konularda yardımcı olacağım.
Kaynağın herhangi bir explit / arka kapısı yok. Evrything temiz, test edilmiş ve güvenlik sorunları olmadan.
Havuz bir README içerir. Nasıl derleneceği, diğer sunucu dosyalarıyla ilgili sorunların, kaldırılmış / değiştirilmiş / kullanımdan kaldırılmış fonksiyonlar ve benzeri şeylerin açıklanması.
Clang compiler 4.0 programını kullanabildiğiniz tüm uyarılar düzeltildi.
Tüm yerel ayarlardan sunucu ve istemci kaynağından kaldırıldı. Ve birde birleşti

Genel değişiklikler

Arabellek taşması ile ilgili sorunları çözdüm (Bazı oyuncular için oyun donma, ardından arabellek taşma sistemi).
Ağı inceledim ve "bilinmeyen paket başlığı" sorunları çözüldü.
Varsayılan derleyici şimdi CLANG 3.6 - CLANG 4.0
Tüm bina sistemini CMAKE ile değiştirdim. Makefile yerine. İki derleme modu kullanılabilir [Hata ayıklama /
Serbest bırakmak].
Genel IP otomatik olarak algılanır, CONINDG'de BIND_IP satırını ayarlamanız gerekmez.
Asio :: streambuff kullanarak tampon kodları tamamen yeniden yazdım (Şimdi tampon kapasitesi sınırsız)
Kodların bazıları C ++ 11 / C ++ 17 modern kodlama standartları kullanılarak geliştirilmiştir.
İlkellerin yerine bir zamanlar pragmaya sahip gardiyanlar koydum.
Modern kodlama standartlarını kullanarak Blend_item'i yeniden yazdım .. etc
Eşsiz_ptr / observer_ptr / shared_ptr kullanarak DBManager'ın tamamını yeniden yazdım

Extern upgrades:
  • boost 1.66
  • devIL 1.8.0
  • lua 5.0
  • mysql 5.7.23
  • cryptopp 7.0.0
  • minilzo 2.10
  • gtest Kaldırıldı
Eski / kullanılmayan kod kaldırıldı:

passpod (giriş 5), openid (giriş 4), greet_message, genç paket, yerel (ymir, kanada, newcibn, japonya, brezilya), açık artırma, blok ülke, blok istisnası, ip yasağı, freebsd filemonitor, dev log, monarch, threeway savaş, hız sunucusu, vcard, mermer, auth brezilya, auth japonya, pcbang, almanya kodları, xtrap, çek sunucusu, hackshield, faturalandırma, version.txt, test kodları, shopEX, panama, over9refine, matris kartı, limit süresi, g_IUseLocale, loto olayı, mobil, CRC kodları, karma crypt, zamanla, kore gizli komutları, hotbackup, ortak klasörden stl.h, login sim, Version2 checK, mobil sistem, sunucu kontrolü / sunucu anahtarı, çin olay sunucusu ve çin toksinleşmesini önle, Useles logları, dağıtım testi sunucusu, DBString, spam kontrolleri, uygun olmayan değişkenler, kullanılmayan değişkenler, sunucu istemciden kullanılmayan paketler, kullanılmayan başlık ve kaynak dosyalar,

Ne kadar temiz olduğunu kelimelerle tarif edemiyorum, işe yaramayan ve kullanılmayan evrything'ı kaldırdım. Evrything'ı bile hatırlamıyorum, bu sadece küçük bir% 50 summany.

DÜZELTME LİSTESİ

belt bug
war crash when useing negative numbers
mount with full inventory bug
dice crash
all compile warnings
status point
bonus change on equipped items
bonus change on equipped stones
change empire bug
scroll bug
horse skills bug
item swap bug
negative HP bug
6/7 bonus on costumes bug
all mounts can attack now
sql injection in messenger
sql injection in guild
change empire crash
server timers crash
party crash
dungeon crash
cube crash
unknown packet header crash
affect bug (double affect)
sequence mismatch
UpdatePacket() double sending
charseletct update issues: the stats (HT, ST, Playtime, level) and the parts (armor, head)
SAMLL type in ProtoReader
messeneger_auth overflow hack
Here is write just 40% of the fixes, in 2 years of development and testing source has been tested and fixed over 200 bugs.

Defines list:

#define MAP_ALLOW_LIMIT 32 here you can set maximum maps per core.

#define CAN_SHOUT_MAX_LEVEL 15 here you can set the minimum level to shout

#define MAX_STATUS_POINT 100 here you can set the maximum status points

#define PARTY_CAN_JOIN_MAX_LEVEL 30 here you can set the difference in level for join party

#define MAX_ITEM_INTRO_STACK 200 here you can set the maximum items intro stack

#define MAX_MEMBER_INTRO_PARTY 10 here you can set the maximum members allowed intro a party

#define CAN_RESET_HERE_TIME 170 here you can set the time needed to wait for reset here after you die

#define CAN_RESET_TOWN_TIME 173 here you can set the time needed to wait for reset town after you die

#define MAX_LEVEL_POINT_CAN_STEP 90 here you can set the maximum level point can step

#define BLOCK_RIDING_WHEN_GUILD_WAR_BEGIN This option block horse/mount summon when player is intro a guild war.

#define BLOCK_RED_POTION_IF_PLAYER_HAS_DUEL This option block red potion, auto potion when player duel.

#define BLOCK_HORSE_IF_PLAYER_HAS_DUEL This option block horse to be summoned when player is in duel.

#define UDP_BLOCK This option block upd connexions.

#define USE_SQL_MODE_FOR_PROTO With this option enable db cache read from .txt protos.

#define USE_TXT_MODE_FOR_PROTO With this option enable db cache read from .sql protos.

#define ENABLE_TRANSLATE_LUA this define enable translate.lua which is disable by default

#define ENABLE_QUEST_DIE_EVENT this define will enable quest die event

#define CHECK_IP_BEFORE_GRANT_TEAM_PRIVILEGES this define enable a IP check before grant GM privieleges to a specify player

#define ENABLE_WOLFMAN this option enable wolfman and all his features (require client define also)

#define ENABLE_SASH_SYSTEM this define will enable sash system (require client define also)

#define ENABLE_COSTUME_MOUNT this option will enable costume mount system (require client define also)

#define ENABLE_TRANSMUTATION this option will enable items change look system (require client define also)

#define ENABLE_OFFLINE_SHOP this define enable offline shops like metin2global (require client define also)

#define ENABLE_COSTUME_WEAPON this define will enable costume weapon system (require client define also)

#define ENABLE_NEW_CURRENCY_WON this define will enable new curency won beside gold (equire client define also)

New questfunctions:

• horse.is_summoned

New typedef :

• Gold_DataType
  • Align_DataType
New CONFIG :

• PROXY_IP (Burada sunucuyu hamachi veya google cloud vb. Altında çalıştırırken harici IP'yi ayarlayabilir ve karakter seçiminde tekme atılmayacak)

----------------------------------------------------------------------CLIENT SOURCE-----------------------------------------------------------------------

Genel bilgi:

Tüm DLL'leri istemciden kaldırdım. Tüm DLL'leri derlerken başlatıcıya yerleştirilmiştir. Buraya TIKLAYIN
Müşterinin kaynak derleme projelerini orijinal olanlardan farklı ayarlarla yeniden inşa ettim. Maksimum performans ve optimizasyon için.
İstemci, herhangi bir pencere sürümü üzerinde mükemmel çalışır.

Extern upgrades:

• boost 1.66
  • devIL 1.8.0
  • jpeg 9c
  • granny 2.11.8
  • cryptopp 7.0.0
  • speedTree 1.6
  • miles 2.9b
  • directx 8,
  • python 2.7.14
  • lzo 2.10
Eski / kullanılmayan kod kaldırıldı:

openid, pcbang, hackshield, NprotectGameGuard, passpod, matrix_card, Is dev, IsLive, IsTest, application logo, movie man, process crc, process scanner, DLL was completly removed from client ,useless defines, Locale (ymir, newcibn, brazil, japan e.t.c)

Ne kadar temiz olduğunu kelimelerle tarif edemiyorum, işe yaramayan ve kullanılmayan evrything'ı kaldırdım. Evrything'ı bile hatırlamıyorum, bu sadece küçük bir% 50 summany.

DÜZELTME LİSTESİ

• Level up visual bug
  • unknown packet header
  • sequence mismatch
  • view_equip crash
  • python27 long overflow bug
  • fixed some visual bugs
  • memory leak when teleport (After each teleport memory usage increase to infinite, and client crash when exced computer RAM memory)

Defines list :

#define ENABLE_SHOW_METIN_STONES_ON_MINIMAP this define enable the metin stones on minimap

#define ENABLE_SHOW_MONSTER_BOSS_ON_MINIMAP this define enable the monster boss on minimap

#define DISABLE_COLLISION_IN_SAFEZONE this define let players walk through all players and shops when they are in safezone

#define ENABLE_WOLFMAN this option enable wolfman and all his features (require server define also)

#define ENABLE_SASH_SYSTEM this define will enable sash system (require server define also)

#define ENABLE_COSTUME_MOUNT this option will enable costume mount system (require server define also)

#define ENABLE_TRANSMUTATION this option will enable items change look system (require server define also)

#define ENABLE_OFFLINE_SHOP this define enable offline shops like metin2global (require server define also)

#define ENABLE_COSTUME_WEAPON this define will enable costume weapon system (require server define also)

#define ENABLE_NEW_CURRENCY_WON this define will enable new curency won beside gold (equire server define also)

EKSTRA

mySQL tabloları

MySQL 5.7 ile çalışır
tüm kullanılmayan tüm tablolar kaldırıldı
MyIsam InnoDB ile değiştirildi
tercüme

temiz

Root Setup

Bedava bir freebsd sistemi kuracağım. Yerel veya sunucu olsun.
Metin sunucusu çalıştırmak / geliştirmek için gereken tüm programları yükleyeceğim.

Git Setup

“Sürüm kontrolü” nedir ve neden umursayayım? Sürüm kontrolü, daha sonra belirli sürümleri hatırlayabilmeniz için zaman içinde bir dosyadaki veya dosya grubundaki değişiklikleri kaydeden bir sistemdir. Bir grafik veya web tasarımcısıysanız ve bir görüntünün veya düzenin her bir versiyonunu (kesinlikle istersiniz) saklamak istersiniz, Sürüm Kontrol Sistemi (VCS) kullanımı çok akıllıca bir şeydir. Seçilen dosyaları önceki durumuna geri döndürmenize, tüm projeyi önceki durumuna geri döndürmenize, zaman içindeki değişiklikleri karşılaştırmanıza, kimin soruna neden olabilecek bir şeyi en son değiştirdiğine, bir soruna neden olan ve ne zaman ve daha fazlasına bakmanıza olanak tanır. Bir VCS kullanmak da genel olarak bir şeyleri mahvederseniz veya kaybederseniz dosyaları kolayca kurtarabileceğiniz anlamına gelir. Buna ek olarak, tüm bunları çok az ek yük için alırsınız.
Size GIT temellerini öğreteceğim. Örneğin, bir sistem kurmak istiyorsunuz ve ekledikten sonra bir şeyin artık çalışmadığını fark ediyorsunuz. E.t.c dosyalarını karşılaştırmadan değişiklikleri geri alabilir ve yükleme işlemini tekrar yapabilirsiniz.

GIT, kıyaslama aracı, birleştirme aracı gibi birçok özelliğe sahiptir.

DERS BİTMİŞTİR
7.DERSTE TEKRAR BİRLİKTE OLACAGIZ...

Yazar
TheManji
Kaynak İndirilme
51
Görüntüleme
578
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating