Merhaba bugün çok farklı bir program ile karşınızdayım.
oyunlarda oto login programı yaptım birden fazla hesabı olan kişiler için mükemmel birşey diyebilirim.
programın çalışma mantığı bir oyun düşünün ben metin2 üzerine kodladım. metin2 de 5 tane hesabım var.
sürekli değişmem gerekebiliyor bazı durumlarda bu program sayesinde çok daha hızlı hesap geçişleri sağlaya biliyoruz nasılmı?
(PROGRAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN) 5 hesabımızı da kaydediyoruz programa(program acces veritabanı üzerinden çalışıyor online bir veritabanı bağlantısı yok hesap çalmak gibi birşey mümkün değildir). hesaplarımızı bağladıktan sonra bağladığımız hesapların yanında başlat butonu çıkıyor örnek resimdeki gibi.

başlat dediğimiz andan itibaren hiç birşeye tıklamıyoruz otomatikmen oyunu açıyor ve o hesaba giriş yapıyor.
hesabımı nasıl eklerim ? hesabımı eklerken şifremi yanlış yazdım gibi sorunlarınız varsa bunun içinde verileri güncelleme mevcuttur.

fotoğrafta gördüğünüz gibi güncelleyi seçtikten sonra şifrenizi değiştirip güncelle butonuna basmanız yeterli olacaktır.
projenin direk dosyalarını paylaşmayacağım lakin exe ve gerekli veritabanını paylaşacağım. az programlama bilgisi olan birisi zaten exe kodlarını görüntüleyip uygulamayı geliştirebilir.
beğenmeyi unutmayın. buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.
exe link : tıkla
virüstotal :tıkla