Borderlands The Pre-Sequel isimli oyunun Türkçe yaması aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Yamayı hemen indirmeden önce mutlaka önemli maddeleri okuyunuz, sonrasında sıkıntı çekmemeniz açısından. Aşağıdaki adımları bire bir uygularsanız, yama sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Adımları doğru yaptığınız halde, bir hata veya sıkıntı ile karşılaşırsanız konu altından sorununuzun resmi ile beraber cevap yazabilirsiniz.
Borderlands The Pre Sequel Türkçe Yama
Türkçe Yama Tanıtım Videosu
ÇEVİRMEN VE TOOL PAYLAŞAN:
lennon54
TÜRKÇE YAMA NOTLARI
- Borderlands The Pre-Sequel türkçe yama projesinin dil dosyalarını paylaşıyorum. Dosyaların toplamda %50 ye yakını çevrildi. Dil dosyalarını açıp kapatmak için özel programa gerek yok dosyalar not defteriyle bile açılıp çevrilebiliyor. Yüklediğim dosyadan hem çevrilmiş hemde çevrilecek dosyaların hepsi mevcuttur.
- Çeviriyi yapmak isteyen kişi yada gruplar aşağıdaki linkten dosyayı indirip çevirebilirler. Yamayı ücretli yada ücretsiz yapma konusunu tamamen çeviriyi tamamlayacak kişilere bırakıyorum herhangi bir pay talep etmeyeceğim.
- Ancak oyunun dili ağır olduğu için ilk defa yapacaklar ya da ingilizcesi yeterince iyi olmayanlar hiç başlamasınlar derim boşuna zamanınızı harcarsınız.
Borderlands The Pre-Sequel Türkçe Yama %50 ve Kalan Dil Dosyaları İndir:
DOSYAUPLOAD
VİRÜSTOTAL
Borderlands The Pre Sequel Türkçe Yama
Türkçe Yama Tanıtım Videosu
ÇEVİRMEN VE TOOL PAYLAŞAN:
lennon54
TÜRKÇE YAMA NOTLARI
- Borderlands The Pre-Sequel türkçe yama projesinin dil dosyalarını paylaşıyorum. Dosyaların toplamda %50 ye yakını çevrildi. Dil dosyalarını açıp kapatmak için özel programa gerek yok dosyalar not defteriyle bile açılıp çevrilebiliyor. Yüklediğim dosyadan hem çevrilmiş hemde çevrilecek dosyaların hepsi mevcuttur.
- Çeviriyi yapmak isteyen kişi yada gruplar aşağıdaki linkten dosyayı indirip çevirebilirler. Yamayı ücretli yada ücretsiz yapma konusunu tamamen çeviriyi tamamlayacak kişilere bırakıyorum herhangi bir pay talep etmeyeceğim.
- Ancak oyunun dili ağır olduğu için ilk defa yapacaklar ya da ingilizcesi yeterince iyi olmayanlar hiç başlamasınlar derim boşuna zamanınızı harcarsınız.
Borderlands The Pre-Sequel Türkçe Yama %50 ve Kalan Dil Dosyaları İndir:
DOSYAUPLOAD
VİRÜSTOTAL