Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Beyond Skyrim - Bruma Türkçe Modu [Büyük Vurgun]

Beyond Skyrim - Bruma Türkçe Modu [Büyük Vurgun] 1

indirmek için izniniz yok
Beyond Skyrim - Bruma Türkçe Modu
Beyond Skyrim - Bruma Türkçe Yaması
Beyond Skyrim - Bruma Turkish Translation

91134-1525428414-2028783921.jpeg

91134-1525428437-1313499659.jpeg

91134-1525428445-923312981.jpeg

Herkese yeniden selamlar değerli TURKMMO üyeleri:

Bugün sizlere yine efsanelerin efsanesi olan Beyond Skyrim - Bruma Modu'nun türkçeye çevrilmiş halini paylaşıyorum.

Bruma modunda gerçekten çok güzel vakit geçiriliyor ve anlamıyoruz bile birde bunun türkçe yamasında işler daha da değişiyor mod yapımcısının platformunda da gördüğüm yorumlara göre 12 saat aralıksız oynayanlar bile olmuş. Bu tamamen çılgınlık bir yama bu kadar bağımlı yapamaz diyordum ama sanırım yanılmışım.

Bruma modunda inanılmaz derecede zevk aldığınızı biliyorum ve bunu Türkçe haliyle çok daha fazla eğleneceğinizi düşünerek paylaşıyorum.

Bruma modunu az çok biliyorsunuz denemeyen yoktur diye düşünüyorum ama sizler için Beyond Skyrim - Bruma Modu Nedir? sorusunu cevaplayıp hemen tanıtımını yapayım.

Oblivion'dan 200 sene sonrasına ait olan modumuz orjinal bir hikayeye sahip. Oyunda 70 adet bağımsız NPC bulunmaktadır bunun yanında çok sayıda zindan ve ipucu da bulunmaktadır. 24.000 yeni diyaloğa sahip oyunumuzda "Dragon Age: Inqusition ve Dust: An Elysian Tail" profesyonel ses sanatçıları da yer almıştır.

Bu kadarla sınırlı değil tabiki. Modumuzda yeni oyun içi ekipmanlar da yer almaktadır. Oyuncular modumuzun içerisinde çok daha fazla silah, zırh ekipmana erişim sağlayabilecekler ve bunlar Cyrodil'e özeller.

Bruma modu şuan Skyrim orjinal versiyonuna eklenebilecek şekilde uyarlanmıştır. Special Edition ve Xbox için de yakın tarihte yayınlanacak.

(Güncelleme)
Special Edition için de eklenmiştir. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Normal Versiyon İndirmek İçin Tıkla : DosyaUpload
Normal Versiyon Virüs Taraması: VirusTotal

Special Edition İndirmek İçin Tıkla: Dosyaupload
Special Edition Virüs taraması : VirusTotal
Yazar
Murat K.
Kaynak İndirilme
0
Görüntüleme
346
İlk yayınlama
Son Güncelleme