Merhaba Arkadaşlar Daha ÖnceYaptığım Ev Stillerini Sizlerle Paylaşmak İstedim
Arkadaşlar Öncelikle Logosunu PSD Şeklinde Ayarladım Yane Kim İsterse Kendi Serverinin Adını Yazabilir.
Anlatım
Öncelike Property.epk Dosyasını Açın PropertyEklenecekler Adlı Klasörün İçinde Bulunan KhafKefSiverek Klasörünü Property.epk'e Atıyoruz.
Packa Eklenecekleri Metin2/Pack Klasörünü Atıyoruz
Logo Değitşirmek İçin
LogoPSD.psd Dosyasını Photoshopla AÇıp Düzenleyin Ve DDS olarak Kayıt Edip KFWorks.epk içinde bulunan KhafKefSiverek
Klasörüne Atıp Kapatıyoruz.
Bu arada DDS inin Adını LogoTexture Olarak Değiştirmeyi Unutmayın..
Eğer Oyunda Evler Gözükmezse KFWorks.epk Açıp İçindekileri Zone.epk e Atıyoruz Ve Zoneyi ETER le Kapatıp Packa Atıyoruz.
İNDEXE EKLENECEKLER
Arkadaşlar Öncelikle Logosunu PSD Şeklinde Ayarladım Yane Kim İsterse Kendi Serverinin Adını Yazabilir.
Anlatım
Öncelike Property.epk Dosyasını Açın PropertyEklenecekler Adlı Klasörün İçinde Bulunan KhafKefSiverek Klasörünü Property.epk'e Atıyoruz.
Packa Eklenecekleri Metin2/Pack Klasörünü Atıyoruz
Logo Değitşirmek İçin
LogoPSD.psd Dosyasını Photoshopla AÇıp Düzenleyin Ve DDS olarak Kayıt Edip KFWorks.epk içinde bulunan KhafKefSiverek
Klasörüne Atıp Kapatıyoruz.
Bu arada DDS inin Adını LogoTexture Olarak Değiştirmeyi Unutmayın..
Eğer Oyunda Evler Gözükmezse KFWorks.epk Açıp İçindekileri Zone.epk e Atıyoruz Ve Zoneyi ETER le Kapatıp Packa Atıyoruz.
İNDEXE EKLENECEKLER
Kod:
*[/FONT][/COLOR][/CENTER][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#555555][FONT=Source Sans Pro][CENTER][COLOR=#555555][FONT=Source Sans Pro][CENTER]KFWorks
*
TEXTURE PACKI
Dosya.co
MAP ŞEHİR TEXTURESİ PACKI (KF-YAPIM)

KHAFKEF - FATİHBAB34
İşinize Yaradıysa Lütfen Bir Teşekkür'ü Çok Görmeyin.