- Virüs Taraması
- https://i.hizliresim.com/2OnDWA.png
Selamun aleyküm ben Cosby & Bahadır BOZDAĞ
Bugün satışta olan altyapımı sizlere sunuyorum.
Files tanıtım: Link
Lonca savaşından bir video: Youtube
Paylaşma sebebim ise @mayk541 denilen şahısın eft geçip iptal etmesidir.
Üstüne tw bağlanıp dosyaları sildim yedekleyip bana kendi filesim için tehditler savurmasıdır
Kimse kendi filesimi bana tehdit edemez böyle durumlara gelebilen bir insanda değilim.
Arkadaşın skype adresi: mert-0606-
Herkes şahsın ne olduğunu öğrensin.
Bu duruma düşen aynı kişi @Dr.Alchemy
Böyle bir dolandırıcıda bulunacağına forum yararlansın
Altyapı +1K da denenmiştir sorunsuzdur 0 mainline ile yapılmıştır. Üstüne fazla emeğim vardır.
Yapmanız gereken şeyler log.cpp de gereksiz queryleri deaktif etmek ve oyundaki gereksiz syslogları kapatmak.
0 altyapı olduğu için onlar şuanda aktif onları kapattıktan sonra hiçbir sıkıntınız olmaz.
@mayk541 oyun açınca benden çekiceğin var haberin olsun
Herşeyin linki: Link
Vt: Link
Referans
Altusmt2
Kanıt:
Bugün satışta olan altyapımı sizlere sunuyorum.
Files tanıtım: Link
Lonca savaşından bir video: Youtube
Paylaşma sebebim ise @mayk541 denilen şahısın eft geçip iptal etmesidir.
Üstüne tw bağlanıp dosyaları sildim yedekleyip bana kendi filesim için tehditler savurmasıdır
Kimse kendi filesimi bana tehdit edemez böyle durumlara gelebilen bir insanda değilim.
Arkadaşın skype adresi: mert-0606-
Herkes şahsın ne olduğunu öğrensin.
Bu duruma düşen aynı kişi @Dr.Alchemy
Böyle bir dolandırıcıda bulunacağına forum yararlansın
Altyapı +1K da denenmiştir sorunsuzdur 0 mainline ile yapılmıştır. Üstüne fazla emeğim vardır.
Yapmanız gereken şeyler log.cpp de gereksiz queryleri deaktif etmek ve oyundaki gereksiz syslogları kapatmak.
0 altyapı olduğu için onlar şuanda aktif onları kapattıktan sonra hiçbir sıkıntınız olmaz.
@mayk541 oyun açınca benden çekiceğin var haberin olsun
Herşeyin linki: Link
Vt: Link
Referans
Altusmt2

Kanıt:
Dosya izinlerinizi 777 yapmanıza gerek yok start.sh dosyası zaten start verirken yapıyor.